Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De harteloze Hein
De harteloze Hein
Op een niet zo mooie dag vindt Suske een paar keer na elkaar bijna de dood. Eerst doet men het af als pech maar als hij die avond thuis wordt opgewacht door ... »
 
 
 
 
 

De naamloze 9
De naamloze 9
Klabang! Er is ingebroken in het laboratorium van professor Barabas. De professor is er erg aan toe… Even later komt een onbekende man aankloppen bij Suske... »
 
 
 
 
 

Gevangen in waanzin
Gevangen in waanzin
Nadat ze haar grote liefde op gruwelijke wijze ten onder zag gaan in Tyriffa keert Galaxa terug naar Dryadalis. Daar wordt ze door Andromeda meteen aangestel... »
 
 
 
 
 

De hellehond
De hellehond
Schemermeer krijgt onverwachts hoog bezoek: Igor, de oudste vampier uit de onderwereld. Hij is op zoek naar de president van de Hoge Raad. Deze werd kort daa... »
 
 
 
 
 

Display 01/30 ex.
Display 01/30 ex.
 »
 
 
 
 
 

De boze boleet
De boze boleet
Jerom krijgt de hoofdrol in een Hollywoodfilm over native Americans. Een superheldenproductie waarin hij De gulden krijger speelt, een supersterke indiaan. M... »
 
 
 
 
 

De boterhammenman
De boterhammenman
Er breekt ergens ter wereld een oorlog uit die een diepe economische crisis veroorzaakt. Vele mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, wat pi... »
 
 
 
 
 

Suske de rat
Suske de rat
Suske krijgt een dagboek van zijn grootoom Cois Antigoon in handen. Daarin beschrijft deze hoe hij in 1914 als jonge knaap naar een Amsterdams internaat gest... »
 
 
 
 
 

De grot van Gregorius
De grot van Gregorius
Wanneer Suske en Wiske een wandeling maken in een onmetelijk oerbos botsen ze op een uitgeputte jongen, Marek, die op de vlucht blijkt voor een gangster. Ze ... »
 
 
 
 
 

Display 05/30 ex.
Display 05/30 ex.
 »