Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De slangenvampiers
De slangenvampiers
Cooper onderzoekt vreemde gebeurtenissen. Er verdwijnen geregeld inwoners van Schemermeer, maar helaas krijgt hij de dader niet te pakken. De Nachtwacht besl... »
 
 
 
 
 

De machinegeest
De machinegeest
Bij een hevig gevecht met een gevaarlijke demon ontsnapt Keelin maar op het nippertje aan de dood. Gelukkig kan Vlad erger voorkomen en wordt de demon terugg... »
 
 
 
 
 

SOS Snowbell
SOS Snowbell
Op een mooie dag vliegt er een gans tegen het keukenvenster van Sidonia. Het blijkt haar neef John te zijn! Hij smeekt zijn vrienden met hem mee te gaan naar... »
 
 
 
 
 

Display 08/30 ex.
Display 08/30 ex.
 »
 
 
 
 
 

De kale kroon
De kale kroon
Suzko en Wizka zijn de aangenomen kinderen van tsarina Annah. Nadat deze tot hun grote verdriet komt te overlijden blijkt dat ze allebei evenveel recht op de... »
 
 
 
 
 

Le beebob
Le beebob
A la demande de Barabas, Bob cultive une semence de eur qui remonte à plusieurs siècles.Bobette est jalouse de l’attention que Bob porte à la eur. Un ... »
 
 
 
 
 

De krijtkampioen
De krijtkampioen
Dat de jonge Willy Vandersteen verhalen op de stoep tekende is algemeen bekend. Maar hij twijfelt nog aan zijn talent als verteller en dus fluistert zijn vri... »
 
 
 
 
 

De hellehond
De hellehond
Schemermeer krijgt onverwachts hoog bezoek: Igor, de oudste vampier uit de onderwereld. Hij is op zoek naar de president van de Hoge Raad. Deze werd kort daa... »
 
 
 
 
 

Engels leren met Suske en Wiske
Engels leren met Suske en Wiske
mijn eerste 1000 woorden engels. Suske en Wiske. Engels leren was nog nooit zo leuk! Met Suske en Wiske leer je op een... »
 
 
 
 
 

Bolhoed Bik
Bolhoed Bik
Wanneer Suske en Wiske toevallig een puzzeldoosje vinden bij Lambik krijgt deze een zenuwtoeval en gaat in een levensbedreigende coma. Barabas vermoedt dat d... »