Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Supernova
Supernova
‘Supernova’ van Peter Römer (tevens auteur van de Baantjer-reeks) is een spannend en akelig actueel boek over hoe diep een ster kan vallen

Wanneer het ... »
 
 
 
 
 

Chantage
Chantage
Een moordroman om je vingers bij af te likken!Actrice Karina wordt dood aangetroffen in bed. Rechercheur Hannah Vermeer wordt op de zaak gezet en ziet de lij... »
 
 
 
 
 

Chantage
Chantage
Een moordroman om je vingers bij af te likken!

Actrice Karina wordt dood aangetroffen in bed. Rechercheur Hannah Vermeer wordt op de zaak gezet en ziet de l... »
 
 
 
 
 

Supernova
Supernova
‘Supernova’ van Peter Römer (tevens auteur van de Baantjer-reeks) is een spannend en akelig actueel boek over hoe diep een ster kan vallen.Wanneer het d... »
 
 
 
 
 

De Cock en de dode diva
De Cock en de dode diva
<p>‘De Cock en de dode diva’ is deel 76 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat i... »
 
 
 
 
 

De Brekers
De Brekers
 »
 
 
 
 
 

Bedrog
Bedrog
<p><em>Bedrog</em> is deel 2 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer. De succesvolle televisieproducente Irene Bisschof wordt vermoord aangetroffen in haa... »
 
 
 
 
 

De Cock en de dood van een kerkrat
De Cock en de dood van een kerkrat
Deel 83 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.



De Cock is door zij... »
 
 
 
 
 

Supernova
Supernova
<p><em>Supernova</em> is deel 3 in de Hanna Vermeer-serie van Peter Römer.</p><p>Wanneer het dode lichaam van Youri Paardekoper wordt gevonden komt recherch... »
 
 
 
 
 

De Cock en het dodelijk doel
De Cock en het dodelijk doel
<p>‘De Cock en het dodelijk doel’ is deel 78 in de geliefde ‘De Cock-serie’ van Baantjer. Dit deel over de Amsterdamse rechercheur De Cock en zijn co... »