Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Wildgerechten bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant »
Werken met wild <p>Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit ... »
Het nieuwe proefboek <p>Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk g... »
De chef en de wijn 26 fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen, 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht. In dit boek staan vier van de belangrijkste druive... »
Chef en Sommelier De spannende wisselwerking tussen wijnen en gerechten is voor velen nog mysterieus. Iedereen wil graag dat de combinatie mooi is, maar hoe doe je dat? "Smaak... »
Werken met wild <p>Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit ... »
Het proefboek de essentie van smaak. Het Proefboek - De essentie van smaak is rijk gellustreerd en... »