Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Uganda
Uganda
Uganda ligt in Centraal-Afrika en heeft als buurlanden Tanzania, ­Rwanda, R.D. Congo, Soedan en Kenia. Het land heeft het hele jaar door een aangenaam klima... »
 
 
 
 
 

Nederlands - Wolof
Nederlands - Wolof
 »
 
 
 
 
 

Crisis!
Crisis!
de straf voor de hebzucht. De kredietcrisis van 2008 is gescaleerd tot financile 9/11.... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kroatië
Reishandboek Kroatië
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.  »
 
 
 
 
 

Reiswoordenboek Nederlands-Wolof
Reiswoordenboek Nederlands-Wolof
De gids is géén cursus Wolof. Het is allerminst de bedoeling om u 'school Wolof' bij te brengen, dat bestaat niet, er zijn afwijkingen in de talen per gebi... »
 
 
 
 
 

Eigenzinnig Londen
Eigenzinnig Londen
Maar in de onmetelijke doolhof van de Britse hoofdstad kan je ook gemakkeli... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Gambia
Reishandboek Gambia
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenHet reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Na... »
 
 
 
 
 

Tanzania
Tanzania
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>Het Reishandboek Tanzania begeleidt je op je tocht door het land, maar laat je ook ken... »
 
 
 
 
 

Kroatie
Kroatie
Het gastvrije Kroatië ligt in het hart van Europa en is gemakkelijk bereikbaar. Kroatië heeft veel te bieden. Meer dan 2000 km schone kust en 1200 eilandje... »
 
 
 
 
 

Istrie & Kvarner
Istrie & Kvarner
Istri en Kvarner zijn provincies van een veel groter land: Kroatie, gekend door vriendelijkheid en gastvrijheid. De heldere, diepblauwe zee en de stranden tr... »