Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieve vriendin
Lieve vriendin
» Dit verhaal in briefvorm toont de impact van zuinig verwoorde verwijten.» Over de gevoelens die gepaard gaan met een intense vriendschap,over extreem ver... »
 
 
 
 
 

Schetsen
Schetsen
Schetsen »
 
 
 
 
 

God
God
Op een dag gaf opa mij een verrekijker.
Ik klom op een stoel en zei:
ik zal eens kijken of ik God zie.
'Het is een prachtig verhaal over Gods grootheid en go... »
 
 
 
 
 

Het gras lacht groen
Het gras lacht groen
» Een hoopgevende blik op het klimaat voor jongeren en volwassenen» Bundelt gloednieuwe kortverhalen en gedichten van o.a. Joke van Leeuwen, Jens Meijen,Ma... »
 
 
 
 
 

Mijn papa kwam de trap af
Mijn papa kwam de trap af
Ik was een jaar of negen, toen mijn papa de trap af kwam.Met zijn jas aan. En zijn hoed op.Ik vroeg nog:‘Papa, waar ga je heen?’Hij nam zijn hoed af,also... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
Toen Anja verhuisde, voelde ik me raar.<br/>Ze was mijn beste vriendje.<br/>'Ik denk dat je haar mist', zei mama.<br/>Wat is dat, missen, vroeg ik me af.<br/... »
 
 
 
 
 

Oostende
Oostende
 »
 
 
 
 
 

Porselein
Porselein
Een intrigerend verhaal over een moeder die haar zoon gevangen houdt, uit angst om hem te verliezen. Porselein was 9 jaar toen hij de veertien treden naar de... »
 
 
 
 
 

Konijn en Egel
Konijn en Egel
- Dikke verhalenbundel om voor te lezen of om zelf te lezen- Over wandelen, ruzie én schaterlachen- De sfeervolle illustraties en tekst vormen samen kleine ... »