Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vloed
De vloed
De Vloed speelt zich af aan zee. Er is een huis bij het strand, en daarin wonen een vrouw en een man. Hun leven lijkt volmaakt ingericht. Tot op een ochtend ... »
 
 
 
 
 

Brandingen
Brandingen
Een vrouw en een man leven in een huis op een duin met zicht op de zee. Hun leven lijkt perfect harmonieus tot de ochtend waarop er lichamen aanspoelen op de... »
 
 
 
 
 

God
God
Op een dag gaf opa mij een verrekijker.<br/>Ik klom op een stoel en zei:<br/>ik zal eens kijken of ik God zie.<br/>'Het is een prachtig verhaal over Gods gro... »
 
 
 
 
 

Mijn lichaam van u
Mijn lichaam van u
Paul Verrept schreef met mijn lichaam van u een ijle litanie van verlangen en schaarste.

Katleen Vinck bewerkte beelden van hemellichamen. »
 
 
 
 
 

Konijn zonder egel
Konijn zonder egel
- Krachtig en aangrijpend verhaal van Paul Verrept.- Met ontwapenende aquarellen die de gevoelens treffend weergeven.Konijn kijkt uit naar de dagelijkse bezo... »
 
 
 
 
 

Schetsen
Schetsen
Schetsen »
 
 
 
 
 

God
God
Op een dag gaf opa mij een verrekijker.
Ik klom op een stoel en zei:
ik zal eens kijken of ik God zie.
'Het is een prachtig verhaal over Gods grootheid en go... »
 
 
 
 
 

Het verloren voorwerp
Het verloren voorwerp
Het Verloren Voorwerp is het verhaal van Madam en Meneer.Ze gaan op zoek naar wat ze kwijt zijn.In het donker klampen ze zich aan mekaar vast tot ook dat nie... »
 
 
 
 
 

Lieve vriendin
Lieve vriendin
» Dit verhaal in briefvorm toont de impact van zuinig verwoorde verwijten.» Over de gevoelens die gepaard gaan met een intense vriendschap,over extreem ver... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
Toen Anja verhuisde, voelde ik me raar.<br/>Ze was mijn beste vriendje.<br/>'Ik denk dat je haar mist', zei mama.<br/>Wat is dat, missen, vroeg ik me af.<br/... »