Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dna
Dna
Het zoontje van forensisch pathologen Laurie Montgomery en Jack Stapleton is na lange tijd ernstig ziek te zijn geweest in volledige remissie, en Laurie pakt... »
 
 
 
 
 

DNA zoekmachine
DNA zoekmachine
DNA Zoekmachine vertelt over de mogelijkheden en ontwikkelingen van DNA-databanken. Dit gebeurt aan de hand van zes zaken, die elk een andere manier laten zi... »
 
 
 
 
 

DNA
DNA
Forensisch DNA-onderzoek bestaat 25 jaar. Aan de hand van 25 bijzondere Nederlandse strafzaken en gebeurtenissen blikt het Nederlands Forensisch Instituut (N... »
 
 
 
 
 

De gruwelijke puzzel
De gruwelijke puzzel
Misdaadzaak 11: De Gruwelijke puzzelDe "Gruwelijke puzzel" is zaak 11 uit het boek "De Match", dat in totaal bestaat uit 25 unieke misdaadzaken. De grote ove... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige DNA
Kroongetuige DNA
In september 1984 ontdekte de Britse geneticus Alec Jeffreys dat er in ons DNA plekken zijn die van persoon tot persoon sterk verschillen. Die ontdekking van... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige DNA
Kroongetuige DNA
In september 1984 ontdekte de Britse geneticus Alec Jeffreys dat er in ons dnaplekken zijn die van persoon tot persoon sterk verschillen. Die ontdekking vanh... »
 
 
 
 
 

DNA-match
DNA-match
Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? Hoe werkt het Nederlandse CSI eigenlijk? In DNA-match beschrijven Lex Meulen... »
 
 
 
 
 

DNA-match
DNA-match
Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? In <i>DNA-match</i> beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraa... »
 
 
 
 
 

MH17 - De thuisreis
MH17 - De thuisreis
MH17 - De thuisreisOp17 juli 2014 stortte vlucht MH17 neer in Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen daarbij om het leven. Op die dag begon voor de nabe... »
 
 
 
 
 

Het sterkebottenboekje
Het sterkebottenboekje
Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw botten. Wanthoe sterker die zijn, hoe kleiner de kans op botbreuken. Maarhoe krijgt u nu sterke botten?Dit boekje... »