Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oefeningen in waarheid
Oefeningen in waarheid
Vier verhalen over het toeval, over verbazingwekkende verbanden tussen gebeurtenissen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben maar die ons wijzen... »
 
 
 
 
 

De New York trilogie
De New York trilogie
Broze stad (1985), Schimmen (1986) en De gesloten kamer (1986) vormen samen de fenomenale New York-trilogie van Paul Auster. Het werk dat zijn definitieve do... »
 
 
 
 
 

Collected Novels
Collected Novels
In The Music of Chance, the story of Jim Nashe and Jack Pozzi, Auster... »
 
 
 
 
 

Dag ; Nacht
Dag ; Nacht
<i>Dag/Nacht</i> verbindt twee metafysische romans die elkaar spiegelen en verrijken: twee mannen, opgesloten in een kamer, de een hyperbewust van zijn besta... »
 
 
 
 
 

Hand To Mouth
Hand To Mouth
A Chronicle of Early Failure »
 
 
 
 
 

De New York-trilogie
De New York-trilogie
 »
 
 
 
 
 

Maanpaleis
Maanpaleis
Marco Stanley Fogg is een wees, een kind van de jaren zestig, een speurder, eeuwig op zoek naar de sleutel tot zijn verleden, naar het antwoord op het raadse... »
 
 
 
 
 

Een manier van vriendschap
Een manier van vriendschap
Ze hebben elkaars boeken altijd met grote waardering gelezen, maar ze hadden elkaar nog nooit ontmoet. Dat veranderde toen Paul Auster samen met zijn echtgen... »
 
 
 
 
 

Lulu on the Bridge
Lulu on the Bridge
Verfilmt mit Mira Sorvino und Harvey Keitel »
 
 
 
 
 

4321
4321
Op 3 maart 1947 wordt, twee weken te vroeg, Archibald Isaac Ferguson geboren, het enige kind van Rose en Stanley Ferguson. Archibalds leven zal gelijktijdig ... »