Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Frenchman
Frenchman
Oktober 1803... Militaire ronselaars arriveren onder luid tromgeroffel in een vredig Normandisch dorpje. De jongens die worden opgeroepen vertrekken om de ra... »
 
 
 
 
 

Pawnee
Pawnee
Juni 1811. Alban, de jonge Franse soldaat die met het leger van Bonaparte naar Louisiana werd gestuurd, leeft al zeven jaar lang samen met de Minettaree-Indi... »
 
 
 
 
 

Iroquois
Iroquois
Samuel de Champlain, gezant van de Franse koning, moet vrede en orde handhaven in het stroombekken van de Saint-Laurent, ten behoeve van de bonthandel met de... »
 
 
 
 
 

Iroquois COLLECTORS EDITION
Iroquois COLLECTORS EDITION
Dit is een luxe editie met linnen rug, dossier en gesigneerde prent.Samuel de Champlain, gezant van de Franse koning, moet vrede en orde handhaven in het str... »
 
 
 
 
 

Vanikoro
Vanikoro
Een groots avontuur tegen een achtergrond van historische feiten, dat probeert de lotgevallen van de Lapérouse-expeditie te reconstrueren, die sinds de schi... »
 
 
 
 
 

Vanikoro COLLECTORS EDITION
Vanikoro COLLECTORS EDITION
Dit is een luxe editie met linnen rug, dossier en gesigneerde prent.Een groots avontuur tegen een achtergrond van historische feiten, dat probeert de lotgeva... »
 
 
 
 
 

Iroquois+Vanikoro VOORDEELPAKKET
Iroquois+Vanikoro VOORDEELPAKKET
Dit VOORDEELPAKKET bevat:- Iroquois (+stofomslag)- Vanikoro (+stofomslag)Tegen de historische achtergrond van de verovering van het Wilde Westen schetst Patr... »
 
 
 
 
 

Frenchman
Frenchman
 »