Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Expat exit
Expat exit
Een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht Elisa leidt een heerlijk leven op CuraƧao. Zon, zee, strand, lieve vriendinnen, een carr... »
 
 
 
 
 

De violiste
De violiste
Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van dat Kurt, Ambers man... »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op... »
 
 
 
 
 

De expat
De expat
<p>De expat betekende de doorbraak van Patricia Snel
als thrillerschrijfster. Het boek stond wekenlang in
de Bestseller 60, werd een van de bestverkochte
thr... »
 
 
 
 
 

De expat
De expat
 »
 
 
 
 
 

De violiste
De violiste
<p><em>De violiste </em>van bestsellerauteur Patricia Snel (bekend van o.a. <em>De expat</em> en <em>Expat exit</em>) gaat over Amber Hofmann, een wereldbero... »
 
 
 
 
 

Matteo
Matteo
Hugo laat zijn drukke baan op de Zuidas achter voor een rondreis door Zuid-Amerika. Dan verstoort een ongeluk zijn hervonden rust. Hij trekt zich terug in ee... »
 
 
 
 
 

Verblind
Verblind
Sophie Dercksen is begin dertig. Het leven lacht haar toe: ze gaat trouwenmet een advocaat die het nog ver zal schoppen.Maar een flirtmet de nieuwe eigenaar ... »
 
 
 
 
 

Mag ik deze dans?
Mag ik deze dans?
Expat Sarah Vermeulen woont met haar man Max op de Kaaimaneilanden, omringd door een eenheidsworst van bankiers, advocaten en accountants. Wanneer ze in cont... »
 
 
 
 
 

Runaway bride
Runaway bride
Kiki, gevlucht voor haar naderende huwelijk, raakt op een datingapp aan de praat met de Cubaanse Xavier. Al snel besluiten ze af te spreken, maar kan Kiki ha... »