Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De jacht
De jacht
<p>Eva Sanders reist voor een uitgebreide, toeristische reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert op het landgoed van de koloniale familie... »
 
 
 
 
 

Perfect Match
Perfect Match
<p>Patricia Snel, auteur van bestsellers als <em>De expat</em> en <em>Expat exit</em>, heeft met <em>Perfect Match</em> een nieuwe, beklemmende thriller gesc... »
 
 
 
 
 

Gele koorts
Gele koorts
Wanneer Valerie terugkomt van een relaxweek in Thailand treft ze een leeg huis aan, haar man Jeroen is nergens te bekennen. Wanneer ze de pijnlijke waarheid ... »
 
 
 
 
 

De violiste
De violiste
Het leven van violiste Amber Kaufmann wordt wreed verstoord door de vondst van het lichaam van Lena Miller. Het heeft er alle schijn van dat Kurt, Ambers man... »
 
 
 
 
 

Verblind & De intrigant
Verblind & De intrigant
<p>Twee zinderende thrillers over liefde, lust, bedrog en alles daartussen...

In Verblind komt een flirt met de nieuwe eigenaar van de tennisclub Sophie duu... »
 
 
 
 
 

De expat
De expat
<p>Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar nie... »
 
 
 
 
 

De intrigant
De intrigant
<p>Ik ijsbeerde door de kamer, af en toe naar buiten kijkend, over de Esweg en het maïsveld. De uivormige torenspits van Noaber was niet meer dan een spelde... »
 
 
 
 
 

De expat
De expat
In De expat van Patricia Snel leidt Julia samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en h... »
 
 
 
 
 

Expat exit
Expat exit
Een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht Elisa leidt een heerlijk leven op Curaçao. Zon, zee, strand, lieve vriendinnen, een carr... »
 
 
 
 
 

Wintercrime
Wintercrime
<p>Een vrouw wordt vastgebonden wakker in een pikdonkere kelder; hoe komt ze hier levend uit?
Een jonge man doet er alles aan om zijn grootste fout geheim te... »