Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aartsvaders m/v
Aartsvaders m/v
Verrassende ontmoetingen met aartsvaders en -moeders zoals Noach, Abraham, Rebekka en Rachel, in de vorm van bijbelstudies.Zelfs bij niet-bijbellezers zijn z... »
 
 
 
 
 

Maranatha
Maranatha
Dit Maranatha Bijbels Dagboek biedt voor elke dag een korte, aansprekende meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte en een korte gebedstekst. Voor de ... »
 
 
 
 
 

Doorgeven
Doorgeven
 »
 
 
 
 
 

Maranatha bijbels dagboek
Maranatha bijbels dagboek
Dit Maranatha Bijbels Dagboek biedt voor elke dag een korte, aansprekende meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte en een korte gebedstekst.De Bijbel... »
 
 
 
 
 

En God sprak
En God sprak
over de zeven scheppingsdagen »
 
 
 
 
 

Genesis
Genesis
De wereld verandert in hoog tempo - mede onder invloed van de ontwikkelingen in de techniek. De kerk lijkt in hetzelfde tempo te verdampen - vooral onder inv... »
 
 
 
 
 

Elisa
Elisa
<p>‘Elisa’ van Piet L. de Jong is een bijbelstudieboek over de oudtestamentische profeet Elisa.</p><p>In tien bijbelstudies onderzoekt de auteur het leve... »
 
 
 
 
 

Maranatha Bijbels Dagboek 2011
Maranatha Bijbels Dagboek 2011
• één dag per pagina en dagelijks een kort gebed<br/>• promotie via tijdschriftadvertenties<br/>Dit Maranatha Bijbels Dagboek biedt voor elke<br/>dag van... »