Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Gele Rijders
De Gele Rijders
<p>De standaardstreekbus gebouwd tussen 1967 en 1988 verdwijnt gestaag uit het straatbeeld en roept langzamerhand gevoelens van romantiek en nostalgie op bij... »
 
 
 
 
 

De streekbus
De streekbus
Nadat de bouw van de standaardstreekbussen, De Gele Rijders, was gestopt brak er een bijzonder roerige tijd aan voor het streekbusvervoer in Nederland.Niet a... »
 
 
 
 
 

Trucks - 40 jaar wegtransport in Nederland
Trucks - 40 jaar wegtransport in Nederland
Het wegtransport is niet alleen van groot belang voor de Nederlandse economie, maar zorgt ook voor een grote variëteit aan vrachtwagens op de weg. Verschill... »
 
 
 
 
 

Met de GVA-bus onderweg
Met de GVA-bus onderweg
Hebt u vroeger wel eens met een bus van het GVA meegereden? Naar uw werk, met de voetbalclub, naar het zwembad of op een schoolreisje. Of bent u zelf chauffe... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste treinenboek
Mijn eerste treinenboek
<p>Dit boek is vooral bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in de spoorwegen in Nederland, om zo kennis te maken met de spoorweghobby. Het taalgebru... »
 
 
 
 
 

De Muur Wielerscheurkalender
De Muur Wielerscheurkalender
pieter van der meer (red.)<br/>De Muur Wielerscheurkalender 2009<br/>De Muur aan de muur<br/><br/>Wie geen dag wil missen van het wielerseizoen van 2009 doet... »
 
 
 
 
 

Spoor editie 26
Spoor editie 26
SPOOR 26 geeft ook dit jaar weer woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoor- en tramwegen in Nederland, met niet alleen veel aandacht voor het roll... »