Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De geschiedenis van de tijd
De geschiedenis van de tijd
Ontdek in deze gids, geïllustreerd met meer dan 100 schitterende kleurenillustraties, hoe de tijd is veranderd; waarom de tijd overal op de wereld anders is... »
 
 
 
 
 

Swimming in Sneakers
Swimming in Sneakers
 »
 
 
 
 
 

Woestijnen
Woestijnen
Ontdek in dit boek alles over de verschillende woestijnen op de wereld, de dieren die in deze omvangrijke gebieden leven, de vogels, reptielen en insecten en... »
 
 
 
 
 

Aardbevingen
Aardbevingen
Tijdens een aardbeving trilt en schudt de grond angstaanjagend en gebouwen storten in. Mensen die bedolven zijn onder het puin moeten gered worden en de over... »
 
 
 
 
 

Talking with Texas Writers
Talking with Texas Writers
Twelve Interviews »
 
 
 
 
 

Hongersnood
Hongersnood
Wanneer er hongersnood heerst hebben de mensen die erdoor worden getroffen noodvoedselhulp nodig. Ze hebben ook onderdak, medicijnen en de hulp van artsen en... »
 
 
 
 
 

Overstromingen
Overstromingen
Bij een overstroming komen dikwijls mensen om het leven en worden nog veel meer mensen dakloos. Degenen die door de overstroming vastzitten op een bepaalde p... »
 
 
 
 
 

Oorlog
Oorlog
Wanneer er een oorlog uitbreekt, verlaten duizenden mensen hun huis om de strijd te ontlopen. Ze hebben noodhulp nodig in de vorm van onderdak, voedsel en me... »
 
 
 
 
 

Oceanen
Oceanen
Ontdek in dit boek alles over het leven dat zich afspeelt in de oceanen van de wereld, de enorme verscheidenheid aan soorten die in het door de zon verlichte... »