Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Julia
Julia
Chris Dudok, zoon van een welgestelde fabrikant, is voorbestemd de machinefabriek van zijn vader over te nemen. Het is niet wat hij wenst, maar zich onttrekk... »
 
 
 
 
 

Julia
Julia
Julia is een sensitieve roman, prachtig van toon en sfeer, dreigend van ondertoon.<br/><br/>Chris Dudok is voorbestemd de machinefabriek van zijn vader over ... »
 
 
 
 
 

Bericht uit Berlijn
Bericht uit Berlijn
Otto de Kat veroverde met zijn Bericht uit Berlijn niet alleen Nederland maar inmiddels ook Duitsland. En dan moet de opmars in Engeland nog komen - de Engel... »
 
 
 
 
 

De inscheper
De inscheper
Aan boord van de Alcantara, aangemeerd in Suez, hoort Rob vol weemoed hoe op een nabijgelegen schip, de Oranje, een jarige wordt toegezongen. Besluit hij ter... »
 
 
 
 
 

De eeuw van dudok
De eeuw van dudok
 »
 
 
 
 
 

Freetown
Freetown
Maria is onafhankelijk, onconventioneel en niet bang. Zij probeert een verklaring te vinden voor de verdwijning van IshmaĆ«l, een vluchteling uit Sierra Leon... »
 
 
 
 
 

De eeuw van Dudok
De eeuw van Dudok
De vijf romans van Otto de Kat - 'Man in de verte', 'De inscheper', 'Julia', 'Bericht uit Berlijn' en 'De langste nacht' - werden lovend ontvangen in zowel N... »
 
 
 
 
 

De inscheper
De inscheper
 »
 
 
 
 
 

Bericht uit Berlijn
Bericht uit Berlijn
Voorjaar 1941. Oscar Verschuur is diplomaat in Bern, zijn vrouw Kate werkt in een ziekenhuis in Londen en hun dochter Emma leeft in Berlijn, getrouwd met een... »