Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rust
Rust
In 28 meditatieve teksten denkt Otto de Bruijne na over de woorden van Jezus: 'Kom naar mij en Ik zal jullie rust geven'. Een prikkelende en spannende zoekto... »
 
 
 
 
 

Naar de stilte
Naar de stilte
De tocht van Elia naar de Horeb is een van de meest indrukwekkende hoofdstukken van de Bijbel. Opgebrand, teleurgesteld, uitgeput zocht de profeet een plaats... »
 
 
 
 
 

Spannend evenwicht
Spannend evenwicht
Een gezond evenwicht is niet altijd even makkelijk te vinden. Een duidelijke identiteit als gemeente lijkt haaks te staan op gewenste veelkleurigheid. <br/><... »
 
 
 
 
 

OTTOBIOGRAFIE
OTTOBIOGRAFIE
 »
 
 
 
 
 

Brood voor een gebroken wereld
Brood voor een gebroken wereld
Veertig jaar geleden schreef Otto de Bruijne Armenspiegel, over Hoop voor Armen en Rijken. Uitgeverij Gideon brengt dit vlammende betoog opnieuw uit, onder d... »
 
 
 
 
 

Bomen met God
Bomen met God
Op zoek naar rust en herstel wandelt Otto over de Veluwe. De bomen, het zand en de ruigte spreken tot de verbeelding. Maar het gesprek voert Otto met God. Ee... »
 
 
 
 
 

Geschenk uit Afrika
Geschenk uit Afrika
 »
 
 
 
 
 

Ooit evangelisch
Ooit evangelisch
Evangelische gemeenten staan bekend om hun vitaliteit en groei, maar zij blijken ook een achterdeur te hebben. En daar is weinig over bekend. Waarom vertrekk... »