Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik vind je lief, mama big
Ik vind je lief, mama big
Welke peuter of kleuter kent het favoriete varkentje Peppa niet? Peppa Big wordt dagelijks uitgezonden op Nickelodeon en heeft inmiddels heel wat kinderhart... »
 
 
 
 
 

Ik vind je lief, papa big
Ik vind je lief, papa big
Peppa en George gaan samen met Papa Big een dagje op stap. Ze doen uitgebreid boodschappen, gaan bij opa en oma eten en vliegen met de helikopter naar papa's... »
 
 
 
 
 

Tellen en kleuren met Peppa Pig
Tellen en kleuren met Peppa Pig
Leer samen met Peppa en haar vriendjes alle kleuren kennen en tot 10 tellen! Tel mee met Peppa en ontdek de kleuren in dit mooie prentenboek vol vrolijke kle... »
 
 
 
 
 

Peppa gaat voetballen
Peppa gaat voetballen
Peppa en haar vriendjes gaan voetballen. Ze doen een wedstrijdje met de meisjes tegen de jongens. Als de teams elkaar beschuldigen van vals spelen, wordt Pap... »
 
 
 
 
 

Bedtijd! Peppa, tel je mee?
Bedtijd! Peppa, tel je mee?
<p>Het is al laat, maar Peppa en George zijn nog niet moe. Gelukkig weten oma en opa Big wel een manier om de biggetjes in bed te krijgen. Het is tijd voor P... »
 
 
 
 
 

Peppa's kleurboek
Peppa's kleurboek
<p>In 'Peppa's kleurboek' maak je op een vrolijke wijze kennis met Peppa en haar vriendjes tijdens hun avonturen. De illustraties zijn heel herkenbaar voor p... »
 
 
 
 
 

Naar de dierentuin
Naar de dierentuin
Mevrouw Gazelle neemt Peppa en haar vriendjes mee naar de dierentuin! Kijk onder de flappen en zoek de dieren. Is iedereen klaar voor het eten?! »
 
 
 
 
 

Peppa reist de wereld rond
Peppa reist de wereld rond
De vakantie is begonnen en Peppa's vriendjes reizen de hele wereld rond. Naar de bergen, de jungle, de woestijn en de sneeuw. Wat vindt Peppa het leukst? Vie... »
 
 
 
 
 

Sportdag
Sportdag
Het is sportdag op school bij varkentje Peppa en haar vriendjes. Verliezen is niet leuk, maar van papa Big leren ze dat meedoen belangrijker is dan winnen. V... »
 
 
 
 
 

Peppa ontmoet de kerstman
Peppa ontmoet de kerstman
<p>'Peppa ontmoet de kerstman' is een ideaal prentenboek om voor te lezen in de kerstperiode. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Peppa's klas heeft een toneelstuk ... »