Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verhaaltjes voor het slapen gaan
Verhaaltjes voor het slapen gaan
<p>'Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapengaan' is een lekker dik voorleesboek over Peppa Pig en haar vrolijke vriendjes.

In 'Peppa Pig - Verhaaltjes voor... »
 
 
 
 
 

Peppa reist de wereld rond
Peppa reist de wereld rond
De vakantie is begonnen en Peppa's vriendjes reizen de hele wereld rond. Naar de bergen, de jungle, de woestijn en de sneeuw. Wat vindt Peppa het leukst? Vie... »
 
 
 
 
 

Peppa en de Draken
Peppa en de Draken
 »
 
 
 
 
 

Sportdag
Sportdag
Het is sportdag op school bij varkentje Peppa en haar vriendjes. Verliezen is niet leuk, maar van papa Big leren ze dat meedoen belangrijker is dan winnen. V... »
 
 
 
 
 

Ik vind je lief, papa big
Ik vind je lief, papa big
Peppa en George gaan samen met Papa Big een dagje op stap. Ze doen uitgebreid boodschappen, gaan bij opa en oma eten en vliegen met de helikopter naar papa's... »
 
 
 
 
 

Peppa en de vliegende dierenarts
Peppa en de vliegende dierenarts
Als Peppa bij dokter Hamster is, wordt er gebeld. Olifant heeft een zieke hagedis gevonden in de bergen. peppa mag meevliegen met dokter Hamster. Vierkant pr... »
 
 
 
 
 

Peppa's drukke dag
Peppa's drukke dag
Tik-tak! Tik-tak! Peppa en George hebben het druk vandaag! Om 7 uur staan ze op, dan gaan ze ontbijten en om 9 uur naar school. Lezertjes kunnen de hele dag ... »
 
 
 
 
 

Peppa houdt van iedereen
Peppa houdt van iedereen
<p>Betover je kleintjes met de hartverwarmende verhalen van Peppa Pig. In het nieuwe voorleesboek 'Peppa houdt van iedereen' beleven Peppa en haar vrienden a... »
 
 
 
 
 

Op de kermis
Op de kermis
Peppa en haar familie gaan naar de kermis. Papa Big vindt de attracties maar eng, maar Mama Big wint alle prijzen! Vierkant prentenboek met kleurrijke illust... »
 
 
 
 
 

De ambulance
De ambulance
<p>'Peppa Pig - De ambulance' is een toegankelijk prentenboek over het ziekenhuis en de ambulance, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Een paar dagen geleden heeft ... »