Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voertuigen
Voertuigen
Voertuigen leren kennen wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf voertuigen te zoeken.Een druk kijk-speelboekje over ... »
 
 
 
 
 

Eten
Eten
Lekkere dingen ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.Een smakelijk schuifboekj... »
 
 
 
 
 

Familie
Familie
Een leuk schuifboekje over de familie om je heen voor kinderen vanaf 2 jaar.Je familie ontdekken wordt nu nog leuker met een interactief boekje dat jonge kin... »
 
 
 
 
 

Seizoenen
Seizoenen
Een mooi en kleurrijk schuifboekje voor kinderen vanaf 1 jaar.De wereld ontdekken wordt nog leuker met interactieve schuifboeken die jonge kinderen uitnodige... »
 
 
 
 
 

Dag babyhondje!
Dag babyhondje!
Een lief schuifboekje over een klein hondje voor kinderen vanaf 1 jaar.De wereld van een klein hondje ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje d... »
 
 
 
 
 

Diertjes
Diertjes
Dieren ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.Een lief schuifboekje over beestj... »
 
 
 
 
 

Charlot [With Blocks]
Charlot [With Blocks]
Charlot »
 
 
 
 
 

Groenten
Groenten
 »
 
 
 
 
 

Het bos
Het bos
Een mooi schuifboekje over het bos voor kinderen vanaf 1 jaar.Het bos ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om z... »
 
 
 
 
 

De nacht
De nacht
Een betoverend schuifboekje over de nacht, voor kinderen vanaf 1 jaar.De sterren en de maan. Ontdek de nacht met dit interactieve beweegboek. De prenten nodi... »