Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stille nacht, angstige nacht
Stille nacht, angstige nacht
Luna en Lotte spelen een e-nor-me kerstboom de eetzaal van Plaza Patatta in, als de deur wordt opengegooid. Er staat een al even enorme man in de gang: papa'... »
 
 
 
 
 

Dik, druk en dronken
Dik, druk en dronken
Na een leven vol zorg vindt een vrouw zich terug: dik, druk en dronken...

Inhoud:Hoofdpersoon Janine was in haar leven druk met eerst de sportcarrière van ... »
 
 
 
 
 

Paniek in Parijs
Paniek in Parijs
Een nieuw boek in deze geliefde serie voor 8-12 jaar. Plaza Patatta gaat op reis, en wel naar Parijs! Er gebeuren vreemde dingen, Luna en Lotte zetten alles ... »
 
 
 
 
 

Betoverend
Betoverend
Tom en Sofie hebben een heks en tovenaar als nieuwe buren gekregen. Er gebeuren nu allerlei opwindende dingen in de straat. Vanaf ca. 8 jaar. »
 
 
 
 
 

Bitter en glamour
Bitter en glamour
Precies op de dag dat hun tweede kind wordt ge-boren, scoort de man van kinderboekenillustrator Manouk zijn eerste nummer 1-hit. Nu heeft Manouk dus niet all... »
 
 
 
 
 

Taalspellen voor de klas!
Taalspellen voor de klas!
Het is leuk en het helpt alle taalniveaus omhoog: spelen met taal. In dit boek vind je maar liefst 60 vrolijke en praktische opdrachten in 14 categorieën. B... »
 
 
 
 
 

Het hoogste woord
Het hoogste woord
Het is 2011. Het Nederlandse boekenvak begint te trillen op haar grondvesten en literair uitgeefster Liesbeth de Rooij wordt na jaren trouwe dienst ontslagen... »
 
 
 
 
 

Tina Topper
Tina Topper
Tina Topper »