Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rudolf Steiner
Rudolf Steiner
Rudolf Steiner (1861-1925) was een beroemde spirituele leraar in zijn tijd, zijn werk draagt tot op de dag van vandaag vrucht.Hij studeerde wiskunde, natuurk... »
 
 
 
 
 

De heilige graal
De heilige graal
DE HEILIGE GRAAL<br/><br/>In dit boek wordt de oorspronkelijke betekenis<br/>van de heilige Graal beschreven.<br/>Tevens wordt onthuld waar de heilige Graal ... »
 
 
 
 
 

Der lebendige Rudolf Steiner.
Der lebendige Rudolf Steiner.
Der lebendige Rudolf Steiner. »
 
 
 
 
 

JOHANNES
JOHANNES
Dit boek bevat dialogen van de in de spirituele geheimen ingewijde Johannes met zichzelf en zijn naaste vrienden. De overpeinzingen en gesprekken vinden plaa... »
 
 
 
 
 

De categorieen van Aristoteles
De categorieen van Aristoteles
De logica van Aristoteles vangt aan met de categorieënleer. De categorieën zijn de grondbegrippen van het verstand en de rede, die onafhankelijk van de taa... »
 
 
 
 
 

Philippe
Philippe
Philippe is een begaafde arts en filosoof die samen met een groep mannen en vrouwen in een centrum in het hooggebergte onderzoek doet naar de menselijke gees... »
 
 
 
 
 

Oneindige ogen van de nacht
Oneindige ogen van de nacht
Oneindige ogen van de nachtDe hoofdpersoon Johannes wijdt zijn leven aan de weg van de inwijding in de spirituele geheimen en de betekenis ervan voor de mens... »
 
 
 
 
 

Koningsweg
Koningsweg
Koningsweg
Philippe, zoon van een Franse filosoof en een Nederlandse schrijfster groeit als alzijdig begaafd kind op in Amsterdam. Zijn sterk rationele denkw... »
 
 
 
 
 

Lotus en lelie
Lotus en lelie
Lotus en Lelie
Dialoog tussen een boeddhist en een christen
'De professor voelde de meester als een bundel warmte naast zich. Het was alsof hij zich warmde a... »
 
 
 
 
 

De levende Rudolf Steiner
De levende Rudolf Steiner
De levendeRudolf SteinerEen ApologieAls Rudolf Steiner slechts een denker was geweest, dan hadden zijngedachten en ideeën met een intellectueel denken bekri... »