Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

King
King
<p>In de zomer van 1996 leert Michel van Egmond een verlegen voetballer uit Afrika kennen.
Zijn naam is Christian Gyan.
In de jaren die volgen ziet hij hem ... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
<p>In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hi... »
 
 
 
 
 

Wim Kieft
Wim Kieft
<p>Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange coca├»ne- en alcoholverslaving aan he... »
 
 
 
 
 

14 gemiste oproepen van Cruijff
14 gemiste oproepen van Cruijff
<p>Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zi... »
 
 
 
 
 

Topshow
Topshow
 »
 
 
 
 
 

Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal Inte... »
 
 
 
 
 

King
King
<p>In de zomer van 1996 leert Michel van Egmond voor de deur van een Rotterdamse fietsenwinkel een verlegen voetballer uit Afrika kennen.
Zijn naam is Chris... »