Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Voetbal kijken met Van Basten
Voetbal kijken met Van Basten
<p>In de bundel <i>Voetbal kijken met Van Basten </i>voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem ... »
 
 
 
 
 

King
King
<p>In de zomer van 1996 leert Michel van Egmond een verlegen voetballer uit Afrika kennen.
Zijn naam is Christian Gyan.
In de jaren die volgen ziet hij hem ... »
 
 
 
 
 

Topshow
Topshow
Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
<p>In 2012 schreef Michel van Egmond de mega-bestseller <i>GIJP</i>, een boek over een man die de hele dag op de bank lag en naar de televisie keek. Het groe... »
 
 
 
 
 

Lourdes aan de Maas
Lourdes aan de Maas
<p>Michel van Egmond en Martijn Krabbendam volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet.
In <i>Lourdes aan de Maas</i> (verkozen tot Sportboek van het ja... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
<p>In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hi... »
 
 
 
 
 

Het pak van Louis van Gaal
Het pak van Louis van Gaal
De ene keer brengt hij de middag door met Zlatan Ibrahimovic in Parijs, de andere keer staat hij in de walmende snackbar van Gerard den Haan, de slechtste sp... »
 
 
 
 
 

Patty
Patty
<p>Ruim een jaar lang volgden bestsellerauteur Michel van Egmond en bekroond interviewer Antoinnette Scheulderman het turbulente leven van Patty Brard (65).
... »