Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.

Dat is nu voorbij.

Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller G... »
 
 
 
 
 

Topshow
Topshow
Na zeven turbulente jaren is er een einde gekomen aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en... »
 
 
 
 
 

Covens & Mortier
Covens & Mortier
Langer dan tot op heden, werd altijd aangenomen, kon de 18e eeuwse Nederlandse handel in landkaarten blijven voortbouwen op haar reputatie uit de Gouden Eeuw... »
 
 
 
 
 

14 gemiste oproepen van Cruijff
14 gemiste oproepen van Cruijff
<p>Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zi... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp laat de lezer kennis maken met het oude en het nieuwe leven van het media-fenomeen René van der Gijp, in een hartveroverend en bij vl... »
 
 
 
 
 

Wim Kieft
Wim Kieft
<p>Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan he... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmo... »
 
 
 
 
 

100 Tips voor Oranje
100 Tips voor Oranje
 »
 
 
 
 
 

Wandelen met Cruijff
Wandelen met Cruijff
Hij is een stylist, loopt al jaren mee in de voetbalwereld en heeft een arendsoog voor het curieuze detail. Michel van Egmond, tv-maker, journalist en column... »