Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.

Dat is nu voorbij.

Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller G... »
 
 
 
 
 

King
King
<p>In de zomer van 1996 leert Michel van Egmond een verlegen voetballer uit Afrika kennen.
Zijn naam is Christian Gyan.
In de jaren die volgen ziet hij hem ... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
<p>In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hi... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
<p>In 2012 schreef Michel van Egmond de mega-bestseller <i>GIJP</i>, een boek over een man die de hele dag op de bank lag en naar de televisie keek. Het groe... »
 
 
 
 
 

Covens & Mortier
Covens & Mortier
Langer dan tot op heden, werd altijd aangenomen, kon de 18e eeuwse Nederlandse handel in landkaarten blijven voortbouwen op haar reputatie uit de Gouden Eeuw... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
<p>In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van RenĂ© van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op ... »
 
 
 
 
 

Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal Inte... »
 
 
 
 
 

14 gemiste oproepen van Cruijff
14 gemiste oproepen van Cruijff
<p>Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmo... »
 
 
 
 
 

100 Tips voor Oranje
100 Tips voor Oranje
 »