Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Lourdes aan de Maas
Lourdes aan de Maas
<p>Michel van Egmond en Martijn Krabbendam volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet.
In <i>Lourdes aan de Maas</i> (verkozen tot Sportboek van het ja... »
 
 
 
 
 

Hard gras
Hard gras
Sommigen zouden het plan om Marcel van Roosmalen en Michel van Egmond samen naar Rio de Janeiro te sturen, alsgewaagd bestempelen. De hoofd-redactie van Hard... »
 
 
 
 
 

Wim Kieft
Wim Kieft
<p>Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan he... »
 
 
 
 
 

100 Jaar Feyenoord
100 Jaar Feyenoord
Beschrijving van de complete geschiedenis van de club. In bijna 650 pagina’s wordt u door gerenommeerde auteurs meegenomen op een unieke reis. Een leesboek,... »
 
 
 
 
 

King
King
<p>In de zomer van 1996 leert Michel van Egmond een verlegen voetballer uit Afrika kennen.
Zijn naam is Christian Gyan.
In de jaren die volgen ziet hij hem ... »
 
 
 
 
 

Voetbal kijken met Van Basten
Voetbal kijken met Van Basten
<p>In de bundel <i>Voetbal kijken met Van Basten </i>voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem ... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
<p>In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hi... »
 
 
 
 
 

Topshow
Topshow
 »
 
 
 
 
 

Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal Inte... »