Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vermissing
De vermissing
Chantal Zwart wordt geconfronteerd met de vermissing van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, ... »
 
 
 
 
 

Blind vertrouwen
Blind vertrouwen
<p>De dertigjarige Chantal Zwart is journaliste bij RLP, een radiostation in Midden-Frankrijk. Op een ochtend is de Nederlander Peter Versloot haar interview... »
 
 
 
 
 

Zorg voor beweging in de ALO
Zorg voor beweging in de ALO
Zorg Voor Beweging In De Alo »
 
 
 
 
 

Heller
Heller
<p>Ik kom van ver. Voor mijn succes heb ik hard moeten werken. Voor erkenning nog meer. Terwijl het publiek massaal genoot van mijn programma's, deed de pers... »
 
 
 
 
 

Twee zomers
Twee zomers
De achtentwintigjarige Chantal Zwart is verslag-geefster en presentatrice bij France Inter, een gerenommeerd radiostation in Parijs. Nadat haar vriend, die t... »
 
 
 
 
 

Heller
Heller
'Ik kom van ver. Voor mijn succes heb ik hard moeten werken. Voor erkenning nog meer. Terwijl het publiek massaal genoot van mijn programma's, deed de pers a... »
 
 
 
 
 

Het meisje op de weg
Het meisje op de weg
Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbeke... »