Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomloos
Droomloos
de fantasiejagers. De Fantasiejagers. De Fantasiejagers : een groep mensen met uiteenlopende gaven die een... »
 
 
 
 
 

Angstdroom
Angstdroom
De Fantasiejagers: een groep mensen die een opdracht krijgen van de... »
 
 
 
 
 

Anders
Anders
Manon Maxim is een anderssoort.<br/>Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houd... »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
Welkom in de fantastische wereld van Mel Hartman<br/><br/>De fantasiejagers: een groep mensen met uiteenlopende gaven die een opdracht krijgen van de regerin... »
 
 
 
 
 

Een warme Kerst
Een warme Kerst
Een warme kerst is de jaarlijkse bundel die wordt aangeboden door de auteurs van Hamley Books. Dit jaar wordt hij als e-book uitgegeven bij onze zusteruitgev... »
 
 
 
 
 

Als Doden Dromen
Als Doden Dromen
April Charles is een prettig gestoorde, jonge meid die liever lui dan moe is. Ze werkt in een funerarium, kickt op zombieverhalen en heeft leuke vrienden. Ma... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de vulkaan
Het geheim van de vulkaan
Het gruwelijk spannende vervolg op 'Monsters & mislukte superhelden', waarin we kennismaakten met Floris, een jongen met superkrachten.

Floris' kr... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
Met ontbloot bovenlichaam liep ik nietsvermoedend het pashokje uit. Daar stond ik dan, in Full Monty...

In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een ki... »
 
 
 
 
 

Manon Maxim
Manon Maxim
Manon Maxim is een anderssoort. Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houden. ... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een kijkje in haar (droom)wereld vol met niet alledaagse situaties en overdenkingen. Zo stapt zij, zonder het do... »