Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mevrouw Den Akker
Mevrouw Den Akker
Hoofdpersoon in de casus is mevrouw Den Akker. Een oudere dame, die na een leven met haar echtgenoot, haar werk, de zorg voor de kinderen en allerlei activit... »
 
 
 
 
 

Aan de rand van de wereld: Michel Houellebecq
Aan de rand van de wereld: Michel Houellebecq
Persoon en werk van Michel Houellebecq laten niemand onberoerd. Maar wat weten we eigenlijk van die excentrieke man en het wereldbeeld dat ten grondslag ligt... »
 
 
 
 
 

Naima Elbasi
Naima Elbasi
<Text textformat="02">Zorgcategorie: Chronisch zieken Setting: ThuiszorgKorte inhoud: In dit werkboek staat het werk van verzorgende Naima Elbasi centraal. E... »
 
 
 
 
 

Oostenrijk
Oostenrijk
Dominicus Oostenrijk »
 
 
 
 
 

Waarover je niet zwijgen kan
Waarover je niet zwijgen kan
<p>Als de meester zich inderdaad toont in de beperking, dan is het maxime de opperste proeve van literair meesterschap. Ware welsprekendheid behelst immers n... »
 
 
 
 
 

Lise en de bastaard
Lise en de bastaard
Het is september van het jaar 1298. Lise woont met haar.onders in Beverwijk, een klein, maar groeiend handelsplaatsje. Naast haar taken in de huishouding hel... »
 
 
 
 
 

Vragen van Proust
Vragen van Proust
De ‘Proustvragenlijst’ is wereldberoemd. Het eerste boek erover verscheen in 1969, en vele zouden volgen. The Guardian en Frankfurter Allgemeine Zeitung ... »
 
 
 
 
 

Kwalificatieniveau 2
Kwalificatieniveau 2
Zorgcategorie: Geriatrische, chronisch zieke zorgvrager <br/>Setting: Aanleunwoning <br/>Korte inhoud:<br/>Deze casus geeft een beeld van de dagelijkse zorg ... »