Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Snel
Snel
 »
 
 
 
 
 

Tranen om Stippie
Tranen om Stippie
 »
 
 
 
 
 

Kom binnen!
Kom binnen!
<p>In dit Theaterleesboek staan 20 verhalen over kinderen en hun gewoon bijzondere thuis. Kies je rol en vier Koningsdag op CuraƧao met Savannah en Aubrey, ... »
 
 
 
 
 

Het weerbericht
Het weerbericht
Kijk jij weleens naar het weerbericht?Dat is handig als je bijvoorbeeld wilt wetenof het droog blijft op je tuinfeest.Weerkundigen maken het weerbericht.Daar... »
 
 
 
 
 

Boek je toekomst!
Boek je toekomst!
 »
 
 
 
 
 

112
112
Is er een ernstig ongeluk gebeurd?Is ergens een grote brand?Of heeft iemand snel een dokter nodig?Dan bel je het alarmnummer 112.De politie, brandweer of amb... »
 
 
 
 
 

Een bos vol confetti
Een bos vol confetti
Wil je varen met de fluisterboot? Kampeer je graag? Heb je al eens bevers gespot? Ga je mee wadlopen of foto's maken in het bos? En waarover dromen zwerfstat... »
 
 
 
 
 

Feestmaal voor de koning
Feestmaal voor de koning
Vogelspin heeft een verrukkelijke taart gemaakt voor de jarige Koning Leeuw. <br/>Als hij zich even omdraait, is het lekkerste stukje van de taart ineens ver... »
 
 
 
 
 

De gescheurde speelkaart
De gescheurde speelkaart
venster 15 - De GrachtengordelJacobus woont met zijn ouders, zusje en broertje aan de Amsterdamse Herengracht. Op een dag betrapt hij een vrouw met een mandj... »