Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boek je toekomst!
Boek je toekomst!
 »
 
 
 
 
 

Bordspellen
Bordspellen
Houd jij ook zo van bordspellen?Gelukkig maar!Want bordspellen zijn heel leuk en spannend om samen te doen.En je kunt er vaak ook nog van leren!Er zijn veel ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de smid
Het geheim van de smid
<p>In het Theaterleesboek 'Het geheim van de smid' staan verhalen en moppen over veel verschillende beroepen. Wat is jouw droomberoep? Wil je schrijver worde... »
 
 
 
 
 

Feestmaal voor de koning
Feestmaal voor de koning
Vogelspin heeft een verrukkelijke taart gemaakt voor de jarige Koning Leeuw. <br/>Als hij zich even omdraait, is het lekkerste stukje van de taart ineens ver... »
 
 
 
 
 

Een held met een beer
Een held met een beer
Tim gaat op kamp met zijn korfbalteam. Het zou vast een veel leukere week geworden zijn, als pestkop Rik niet meegegaan was. Dan gebeurt er iets dat het nog ... »
 
 
 
 
 

Eenhoorns
Eenhoorns
Je kunt over eenhoorns lezen. Je kunt er films en series over zien. Je kunt ermee knuffelen.Eenhoorns zijn geweldig! Bestaan ze echt? Of hebben ze misschien ... »
 
 
 
 
 

Bomen met fruit
Bomen met fruit
Ben jij dol op fruit?Op appels, peren, pruimen en kersen?Die vruchten groeien aan bomen.De fruitbomen staan in een boomgaard.Wat doet een fruitteler het hele... »
 
 
 
 
 

Tranen om Stippie
Tranen om Stippie
 »
 
 
 
 
 

Een bos vol confetti
Een bos vol confetti
<p>In het Theaterleesboek 'Een bos vol confetti' gaan we de natuur in. Wil je varen met de fluisterboot? Kampeer je graag? Heb je al eens bevers gespot? Ga j... »