Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Daglicht
Daglicht
In Daglicht zien we Iris, een jonge succesvolle advocate, die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontj... »
 
 
 
 
 

Maria, een Kerstverhaal
Maria, een Kerstverhaal
Het is de eerste kerst sinds haar scheiding en Maria is alleen. Haar kinderen zijn bij haar ex en zijn nieuwe vriendin in het grote landhuis van zijn ouders.... »
 
 
 
 
 

Jetset
Jetset
De thriller 'Jetset' van thrillerschrijfster Marion Pauw is een klassieke whodunit, een moderne Agatha Christie. Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt ... »
 
 
 
 
 

Grijs gebied
Grijs gebied
Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwek... »
 
 
 
 
 

Black Friday
Black Friday
 »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
`Hemelen is een literaire thriller van schrijfster Marion Pauw. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op ze... »
 
 
 
 
 

De slagroomtaart
De slagroomtaart
In <i>Slagroomtaart</i> van Marion Pauw zijn Margot en Marcus het typische happily ever after-paar. Althans, dat denkt Margot. Nadat Marcus een heel etentje ... »
 
 
 
 
 

De experimenten
De experimenten
Vijftig jaar lang hebben ze elkaar niet gezien of gesproken. Maar nu is Alma ziek en dit weekend is er niemand anders om voor haar te zorgen dan haar stiefdo... »
 
 
 
 
 

We moeten je iets vertellen
We moeten je iets vertellen
Marion Pauw is bekend van haar thrillers ‘Drift’, ‘Daglicht’, ‘Zondaarskind’, ‘Jetset’ en ‘Hemelen’, en haar roman ‘De wilden’. ‘Da... »