Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meer sjans met Frans!
Meer sjans met Frans!
Nederfrans klinkt soms zo goed, dat het bijna echt Frans lijkt. Maar het blijft een raar mengelmoesje dat pijnlijke misverstanden en lachwekkende situaties k... »
 
 
 
 
 

Luister eens Frans
Luister eens Frans
Dat Frans leren leuk kan zijn, heeft Marion Everink inmiddels wel bewezen met het succes van haar boeken Meer sjans met Frans (2007) en Da’s nou Frans (2008... »
 
 
 
 
 

Ratjetoe
Ratjetoe
Waarom heet een kir eigenlijk zo en komt la sauce hollandaise echt uit Nederland? Wat is un poisson d’avril en waarom kijken Fransen vreemd wanneer je ze ui... »
 
 
 
 
 

Meer sjans met Frans
Meer sjans met Frans
Meer sjans met Frans! verscheen voor het eerst in 2007 en is inmiddels een begrip voor vele Nederlanders (en Vlamingen!) die Frankrijk en het Frans een warm ... »
 
 
 
 
 

Frans, tu comprends
Frans, tu comprends
‘Gezellig dat jullie er zijn’, hoe zeg je dat in het Frans? Is ‘gezellig’ inderdaad onvertaalbaar, zoals wordt beweerd? ‘Je kunt me nog meer vertel... »
 
 
 
 
 

Da's nou Frans!
Da's nou Frans!
Da’s nou Frans<br/>Nederfranse tongvallen en taaltuimelingen<br/>Auteur Marion Everink<br/>€ 12,50 116 blz. 125 x 180 mm<br/>Gebonden met foamcover<br/>G... »