Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ter Wadding
Ter Wadding
 »
 
 
 
 
 

Waar een wil is, is een omweg
Waar een wil is, is een omweg
Duurzaam denken en doen volgens Bart Jan Krouwel, Herman Wijffels, Jacqueline Cramer, Sharon Dijksma en vele anderen.Energietransitie, Maatschappelijk Verant... »
 
 
 
 
 

Mooi gebouwd
Mooi gebouwd
MOOI GEBOUWD. MONUMENTEN VAN OEGSTGEEST beschrijft de rijke historie van bijna 100 monumenten en drie karakteristieke gebieden van Oegstgeest: de Kerkbuurt, ... »
 
 
 
 
 

Met open mond door China
Met open mond door China
Reizen vanuit uw luie stoel! Met open mond door China, een Chinabeleving in 2010<br/><br/><br/>Welke indruk maakt China op een passant anno 2010? Dit boek sc... »
 
 
 
 
 

De buitenplaats
De buitenplaats
De buitenplaats is een plek om te spelen,te werken, te ontspannen, te leren overen te genieten van tuinen, bossen, kunsten architectuur. Natuur en cultuur ga... »
 
 
 
 
 

Welgelegen
Welgelegen
De familie Copijn en Groenekan zijn al bijna 250 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 1763 stichtte Hendrik Copijn I een kwekerij, die het begin betek... »
 
 
 
 
 

Het Groene Goud
Het Groene Goud
Ooit wel eens een 1000 jaar oude boom gezien? Indrukwekkend, hè?! Maar hoe worden ze eigenlijk zo oud en waarom zijn er maar zo weinig in ons land? Wat kan ... »