Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lekker stoer
Lekker stoer
Vivian is stoer, onafhankelijk en voor niets en niemand bang. Haarbroer Erik heeft ze al in meer dan tien jaar niet gezien. Maar wanneerze hoort dat zijn zoo... »
 
 
 
 
 

Summer lovin'
Summer lovin'
Geen seizoen spreekt zo tot de verbeelding als de zomer. Alles is ietsje losser, zonniger en lichter dan in de rest van het jaar. Ook in deze verhalenbundel ... »
 
 
 
 
 

Bijna Kerstmis
Bijna Kerstmis
Romantisch en humoristisch kerstverhaal van Marijke van den Elsen. Heerlijk Tussendoortje voor de feestdagen!Anna is dol op kerstmis. Het liefst slaat ze Sin... »
 
 
 
 
 

Cupido in Rome
Cupido in Rome
Marte moet er nodig tussenuit. Ze pakt het vliegtuig naar Rome en slentert door de stad. Alleen. Maar dan maakt ze kennis met de aantrekkelijke Luca. Hij nee... »
 
 
 
 
 

Lekker gevaarlijk
Lekker gevaarlijk
Als Erik aan Kim meldt alleen te willen trouwen vanwege hun zoontje Max, verbreekt Kim de relatie.Tijd om te rouwen heeft ze niet, want ze is nog steeds het ... »
 
 
 
 
 

Lekker geregeld
Lekker geregeld
Fleur is blut, platzak en kan de huur niet meer betalen. Een vriendin van haar weet nog wel een manier om snel veel geld te verdienen. Fleur is wanhopig en g... »
 
 
 
 
 

Summernights
Summernights
Verhalenbundel »
 
 
 
 
 

Martini, stirred not shaken
Martini, stirred not shaken
De meeste mensen in haar omgeving vinden Marte een ijskonijn. Als ze van haar zusje Fieke een lijst krijgt met ideeën om eens uit de band te springen, gaat ... »
 
 
 
 
 

Lekker fout
Lekker fout
In 2019 werd Lekker Fout genomineerd voor de Valentijnprijs, de prijs voor het beste romantische boek.Als Kim op kantoor iets hoort wat ze niet had mogen hor... »
 
 
 
 
 

Lekker gevaarlijk
Lekker gevaarlijk
Een modern sprookje over stoere ridders en gevaarlijke vrouwen!Als Erik aan Kim meldt alleen te willen trouwen vanwege hun zoontje Max, verbreekt Kim de rela... »