Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ontwaken
Ontwaken
 »
 
 
 
 
 

Melodie
Melodie
Op het moment dat Mel Martens haar leven na een zwaarongeluk weer wat beter op de rails heeft, ontvangt ze eenbrief uit New York. Haar onbekende grootvader C... »
 
 
 
 
 

Vwo 3
Vwo 3
Stepping Stones Vwo 3 Textbook »
 
 
 
 
 

Academisch schrijven en presenteren
Academisch schrijven en presenteren
Academisch schrijven en presenteren zijn kernvaardigheden voor studenten in het hoger onderwijs. Een goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge uitdrukking... »
 
 
 
 
 

Contact maken
Contact maken
Scholen streven doorgaans naar een open, veilige sfeer en naar een respectvolle omgang met leerlingen en ouders. Maar hoe geef je daar inhoud aan? `Contact m... »
 
 
 
 
 

Sluimering
Sluimering
 »
 
 
 
 
 

Vlinderdans
Vlinderdans
Marijke van Dijk is getrouwd enmoeder van vier kinderen. Zegeniet van het geven van Bijbelstudies,het spreken voor groepen ofin kleine kring. Maar haar groot... »
 
 
 
 
 

Opstand
Opstand
Nadat Ezra Jennings vanuit Washington D.C. is teruggekeerd, merkt hij dat zijn geheugen hem in de steek laat. Toch gaat Ezra verder in zijn zoektocht naar de... »
 
 
 
 
 

Verzwegen verleden
Verzwegen verleden
Wanneer de studente Emma Bosgra in de kelder van haar hospita een oudekoffer met daarin een dagboek vindt, is haar nieuwsgierigheid meteen gewekt.Ze wordt me... »
 
 
 
 
 

Contact maken op school
Contact maken op school
Iedere docent droomt van een ideale relatie met de klas, met ouders en collegas. Leerlingen die doen wat je vraagt, ouders die respect voor je hebben, colleg... »