Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mensen in de zon
Mensen in de zon
Vijf vrienden besluiten in Frankrijk een verrassingsbezoek te brengen aan de man die zich als vriend en mecenas over hen ontfermd heeft. Ze zijn moe. Ze zijn... »
 
 
 
 
 

Limbo
Limbo
 »
 
 
 
 
 

Noodweer
Noodweer
Emilia wordt vanuit een leven dat geheel op orde lijkt door een ogenschijnlijk onbeduidend incident teruggeworpen op een bewust verdrongen episode uit haarna... »
 
 
 
 
 

Geluk in veertig dagen (set
Geluk in veertig dagen (set
Tergend langzaam en nauwgezet de psyche van een personage uitpluizen, als ware het een uilenbal, dat is de bijzondere kracht van Marijke Schermer, toneelschr... »
 
 
 
 
 

Gods wegen
Gods wegen
In Gods wegen loopt Marijke Schermer stukken van het Brabantse Kloosterpad. Op haar weg vergezellen zuster Cornelia, pelgrims Linda en Belinda en priorin Mar... »
 
 
 
 
 

Noodweer
Noodweer
 »
 
 
 
 
 

Stuk voor stuk
Stuk voor stuk
 »
 
 
 
 
 

Noodweer
Noodweer
Emilia en Bruch zijn gelukkig getrouwd terwijl hun relatie is gegrondvest op een leugen. Aanvankelijk lijkt het verzwijgen van een gebeurtenis in Emilia’s ... »
 
 
 
 
 

Noodweer
Noodweer
Emilia en Bruch zijn weliswaar gelukkig getrouwd maar hun relatie is gegrondvest op een leugen. Als ze elkaar net ontmoeten, verzwijgt Emilia een belangrijke... »