Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

ONA
ONA
De reeks TaalCompleet is de beste weg naar het inburgeringsexamen. TaalCompleet ONA. Het boek helpt je met jouw portfolio: je gaat acht resultaatkaarten invu... »
 
 
 
 
 

Praat je mee?
Praat je mee?
TaalCompleet Praat je Mee? is een spreekmethode van niveau 0 tot A1 voor ANT2 en NT2. Het is een activerende methode waarmee je Nederlands leert spreken en b... »
 
 
 
 
 

Praat je mee? Docentenmap
Praat je mee? Docentenmap
Dit is de docentenmap van Praat je Mee? Het werkboek voor uw leerlingen moet u apart aanschaffen. Er is ook een kaartenbox los verkrijgbaar met lesmaterialen... »
 
 
 
 
 

TaalCompleet
TaalCompleet
De uitgever heeft dit verouderde product teruggetrokken. Het onderdeel Spreken is in de nieuwste editie van TaalCompleet A2 (ISBN 9789490807245) samengevoegd... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A2 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A1 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »