Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ben ik zo duidelijk?
Ben ik zo duidelijk?
Langs elkaar heen praten, onhandig woordgebruik, verkeerde lichaamshouding. Er kan nogal wat misgaan in de communicatie. Daarom vind je in deze waaier de bas... »
 
 
 
 
 

Mans genoeg!
Mans genoeg!
Hoe verander je wensen in werkelijkheid? Simpel: je combineert een rotsvast vertrouwen in jezelf met een ijzersterke ambitie. De vraag is alleen: hoe doe je ... »
 
 
 
 
 

De baas spelen
De baas spelen
De baas spelenBeknopte cursus leidinggevenOf je nu de baas speelt of bent, het gaat erom dat je op overtuigende wijze je medewerkers aanstuurt en begeleidt. ... »
 
 
 
 
 

Team Leadership / Druk Heruitgave
Team Leadership / Druk Heruitgave
People enjoy working in teams. An ideal team will work together... »
 
 
 
 
 

Adviesvaardigheden
Adviesvaardigheden
Deze waaier staat boordevol slimme checklists die elke adviseur goed kan gebruiken. Wat zijn je rollen als adviseur? Welke gespreksstijlenkun je hanteren? Ho... »
 
 
 
 
 

De spin in het web
De spin in het web
Waaier met 18 kaarten

Handige checklists voor secretaresses over allerlei zaken waarmee ze in de dagelijkse praktijk te maken hebben. Met onder andere kaart... »
 
 
 
 
 

Ondernemend leiderschap
Ondernemend leiderschap
Ondernemerschap is een latente competentie die veel mensen in zich hebben. Kijk maar eens hoe ondernemend mensen vaak in hun vrije tijd zijn, en dan ook nog ... »
 
 
 
 
 

Luister! en huiver
Luister! en huiver
 »