Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kortsluiting
Kortsluiting
 »
 
 
 
 
 

Superrijk in de lage landen
Superrijk in de lage landen
De namen veranderen, de toplaag blijft. Steeds weer benut ze de voordelen van ongelijkheid, immigratie, globalisering, vrouwen, financiĆ«le stelsels, ideolog... »
 
 
 
 
 

Veranderend getij
Veranderend getij
Rijkswaterstaat - eerbiedwaardig, twee eeuwen oud - behoort tot de Nederlandse identiteit. Hij is de kampioen van de Delta-werken, beschermt ons tegen overst... »
 
 
 
 
 

De Ondernemersbiografie
De Ondernemersbiografie
De ondernemer omgeven met mythes is vanouds een van de meest controversile figuren in de samenleving ndash in sommige kringen verguisd en in andere juist gep... »
 
 
 
 
 

De hoogmoedigen
De hoogmoedigen
Ze horen tot de meest overgewaardeerdeklasse van de afgelopen decennia: de beroepsmanagers. Conservatief, cynisch, egocentrisch, en vaak gewapend met slechts... »
 
 
 
 
 

De veerbootoorlog
De veerbootoorlog
De veerbootoorlog op de route Harlingen - Terschelling. Een onderzoek: David tegen Goliath? Of slecht overheidsbeleid?Veel Nederlanders voelen zich pas echt ... »
 
 
 
 
 

Anton Philips 1874-1951
Anton Philips 1874-1951
In 1895 trok de 21-jarige Anton Philips, na drie jaar HBS en een stage op de Amsterdamse en Londonse beursvloer, naar het provinciestadje Eindhoven om zijn o... »