Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Biebel De Stroken
Biebel De Stroken
 »
 
 
 
 
 

De hundeprest
De hundeprest
Johan redt de herbergier Birre en diens dochter Asha uit de handen van een bende struikrovers. Birre biedt Johan een slaapplaats aan in de herberg, maar s na... »
 
 
 
 
 

De gevangene van de sultan
De gevangene van de sultan
20130034327 »
 
 
 
 
 

Het offer
Het offer
Johan en Allis hebben een schuilplaats gezocht in een slot dat hen alles behalve veiligheid biedt. De keuze die ze moeten maken is onmenselijk en wreed. Lanc... »
 
 
 
 
 

Dat het zo niet langer kan!
Dat het zo niet langer kan!
Dat het zo niet langer kan, vindt Eva. Haar vader heeft kanker en verstopt zich zodat niemand zou zien hoe ziek hij is.Dat het zo niet langer kan, vindt Daan... »
 
 
 
 
 

Geen gedoe
Geen gedoe
"Biebel is de fijnzinnigste, ooit door een Vlaming getekende strip."Water van den Broeck in De Morgen "Biebel is zowat de meest geslaagde Vlaamse gagstrip."K... »
 
 
 
 
 

Wiske
Wiske
 »
 
 
 
 
 

De kruisvaarder
De kruisvaarder
Johan raakt zwaargewond tijdens een toernooi en komt niet bij bewustzijn. Merlijn doet al het mogelijke, maar de Rode Ridder zakt steeds dieper weg in een dr... »
 
 
 
 
 

De Hellemond
De Hellemond
Johan vindt een visser bereid om hem en Allis naar Zilverbergen te varen, maar hij wil dat ze de kortsteweg nemen. Die gaat via de Hellemond, een plaats die ... »
 
 
 
 
 

Biebel
Biebel
 »