Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Glinsteringen
Glinsteringen
Vijftien auteurs stelden deze vrolijke en ook ontroerende verhalenbundel voor u samen. De auteurs schreven elk hun eigen verhaal, en dat lever teen boeiend p... »
 
 
 
 
 

Die ene kaars
Die ene kaars
Kerst. Gods Licht straalt in de duisternis. De echte betekenis van dit heilsfeit dringt niet zomaar tot mensen door. Vaak moet er veel weerstand overwonnen w... »
 
 
 
 
 

Een vreemde vondst
Een vreemde vondst
'(...) Haar oog valt op iets langwerpigs op één van de legplanken. Het zit verpakt in vloeipapier, net een cadeau. Even krijgt Hanna een gevoel van schuld.... »
 
 
 
 
 

De schatkamer
De schatkamer
Vanaf de motorkap staart een raar rond oog Amir aan. ‘Baba, iemand heeft onze auto bekrast!’ roept hij kwaad.Vaders ogen worden donker. ‘Dit is niet pe... »
 
 
 
 
 

Fijn dat je er bent!
Fijn dat je er bent!
Kijk, ik heb een boeken het is net een deurtje.Deurtje dicht, deurtje open. Zullen we naar binnen lopen?In dit prentenboek ontdekt een kind de wereld om zich... »
 
 
 
 
 

De schatkamer
De schatkamer
Vanaf de motorkap staart een raar rond oog Amir aan. 'Baba, iemand heeft onze auto bekrast!', roept hij kwaad. Vaders ogen worden donker. 'Dit is niet per on... »