Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Daniël in de leeuwenkuil
Daniël in de leeuwenkuil
Koning Darius heeft veel belangrijke ministers. De belangrijkste is Daniël. De andere ministers zijn jaloers op Daniël. Daarom bedenken ze een gemeen plan.... »
 
 
 
 
 

Snoepmuizen en feestvarkentjes
Snoepmuizen en feestvarkentjes
Snoepmuizen en feestvarkentjes 23 voorleesverhalen voor peuters en kleuters. »
 
 
 
 
 

Onraad aan de overkant
Onraad aan de overkant
Sasje en Jorik wonen en spelen bij de rivier. Ze ontdekken dat er zomaar afgewerkte olie in de rivier wordt geloosd. Als ze de dader betrappen, ziet het er s... »
 
 
 
 
 

Pinny de pinguïn
Pinny de pinguïn
Arre houdt erg van dieren. Op een dag gaat hij met zijnklas naar de dierentuin. Maar Arre had nooit verwachtdat hij daar een nieuw vriendje zou vinden ...Een... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt!
Ontsnapt!
Ruth en Manuel wonen in een dorpje in het noorden van Nigeria. In dit gebied probeert Boko Haram de baas te worden. De meisjes in het dorp mogen niet meer na... »
 
 
 
 
 

Plien!
Plien!
Op de markt krijgt Jens een pop. <br/>De pop is heel mooi. <br/>Ze heeft een rood pak, geel haar en ze heet Plien. <br/>Jens speelt vaak met zijn pop. <br/>M... »
 
 
 
 
 

Het drieluik en andere verhalen
Het drieluik en andere verhalen
Drie verhalen voor thuis of onderweg door Lijda Hammenga, Guurtje Leguijt en Joke Verweerd: Het drieluik, Zwijgen en Na goud... »
 
 
 
 
 

Veilig!
Veilig!
In haar volle breedte staat Lena daar. 'Dus jij gooit schillen in mijn bed?' schreeuwt ze. 'Hier, dan krijg jij wat van mij!' Met een zwaai kiepert ze een vo... »