Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Last Days
Last Days
LAST DAYSLieve Blancquaert"Elke dag sterven er ongeveer 155.500 mensen, zo'n twee per seconde, en ooit zal het ook mijn dag zijn. Maar.Eerst wil ik oud worde... »
 
 
 
 
 

Mijn zachtste huid
Mijn zachtste huid
Lieve Blancquaert interviewt en fotografeert tien mensen die getekend zijn door brandwonden. Van een kind dat kokend suikerwater over zich heen kreeg tot een... »
 
 
 
 
 

De fotograaf
De fotograaf
Met evenveel inzet met dezelfde passen gaan we onze eerste berg te lijf. Hij ligt op de grens. De Dewana Baba. De berg van de oude gek. Vijfduizend meter. Er... »
 
 
 
 
 

Niemand weet dat ik een mens ben
Niemand weet dat ik een mens ben
Romanschrijver Erwin Mortier en fotografe Lieve Blancquaert zochten een aantal minderjarige vluchtelingen op in opvangcentra meisjes en jongens uit hun vad... »
 
 
 
 
 

Birth day
Birth day
Nieuw topproject van Lieve Blancquaert Birth Day is de queeste van een moeder, fotografe en journaliste naar het antwoord op deze vragen: 'Waarom zetten wij... »
 
 
 
 
 

Fotograaf
Fotograaf
Het eerste 'echte' fotoboek van Lieve Blancquaert als fotografe;;;Eigenzinnige selectie uit 25 jaar fotografisch werk, vanaf haar beginperiode tot nu, met ve... »
 
 
 
 
 

Wedding day
Wedding day
Elke dag trouwen er 111.000 koppels. In welke omstandigheden mensen ook leven, op een bepaald moment willen ze zich verbinden met elkaar. Hoe is het om te tr... »
 
 
 
 
 

Circle of Life
Circle of Life
CIRCLE OF LIFE
Lieve Blancquaert
“We worden geboren en gaan dood.
Intussen is er intussen. Hoe ouder ik
word, hoe vaker ik het verneem ... »
 
 
 
 
 

Birth Day 2
Birth Day 2
Gedurende twee jaar trok de Belgische topfotografe en journaliste LieveBlancquaert voor haar project Birth Day de wereld rond om die bijzondere eerste moment... »
 
 
 
 
 

Portretfotografie met Lieve Blancquaert
Portretfotografie met Lieve Blancquaert
In dit praktische boek leert Lieve Blancquaert je de kneepjes van de portretfotografie. Van het gebruik van licht tot de verschillende lenzen, van ISO-waarde... »