Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

WAT BEN IK?
WAT BEN IK?
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de serie zit een opbouw in moeilijkheidsgraaf en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 bes... »
 
 
 
 
 

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur ... »
 
 
 
 
 

Naar zee, naar zee!
Naar zee, naar zee!
Diet gaat naar zee. Met pap en man. De poes gaat niet mee. Aan zee woont Pip. In een huis op het duin. Het is fijn aan zee. Maar Diet mist haar poes wel... »
 
 
 
 
 

Magistrale verhalen
Magistrale verhalen
 »
 
 
 
 
 

Koude lente
Koude lente
In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ernstig mishandeld door een jeugdben... »
 
 
 
 
 

Het boek van pol
Het boek van pol
 »
 
 
 
 
 

Een vrouw uit duizenden
Een vrouw uit duizenden
Een vrouw uit duizenden is een spannend verhaal van Lieneke Dijkzeul. Ellen heeft kortgeleden haar droomhuis gevonden, een oud boerderijtje aan de dijk, net ... »
 
 
 
 
 

een boek voor jou en mij
een boek voor jou en mij
Een aantrekkelijk eerste leesboek op AVI start, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Door de korte woorden en eenvoudige zinnen in een boek voor jou e... »