Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Werken in de retail
Werken in de retail
Retail is een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Naast de opkomende webshops verandert het straatbeeld met de komst van pop-up stores. In Klantgericht.i... »
 
 
 
 
 

Ambitie.info
Ambitie.info
In dit BPV-katern Economie en recht wordt de theorie uit het boek Economie en recht toegepast in de praktijk van het leerbedrijf. De hoofdstukindeling van he... »
 
 
 
 
 

Personeelsmanagement detailhandel
Personeelsmanagement detailhandel
Dit theorieboek kan ingezet worden in het tweede en derde jaar van de detailhandelopleidingen niveau 4. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan de or... »
 
 
 
 
 

Verkopen
Verkopen
Dit theorieboek kan ingezet worden in het eerste jaar van de detailhandelopleidingen niveau 3 en 4. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan de orde m... »
 
 
 
 
 

Ambitie.info
Ambitie.info
Dit boek wordt gebruikt tijdens de detailhandelsopleiding niveau 2 en bevat zowel theorie als opdrachten. De opdrachten staan achter elk hoofdstuk. Ook zij... »
 
 
 
 
 

MBO Detailhandel
MBO Detailhandel
Dit theorieboek kan ingezet worden in het tweede jaar van de detailhandelsopleiding niveau 3 (verkoopspecialist). In dit boek komen verschillende onderwerpen... »
 
 
 
 
 

Marketingmanagement
Marketingmanagement
 »