Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Magnus kan niet slapen
Magnus kan niet slapen
Verrassend voorleesverhaal over een jongen die niet kan slapen. Maak kennis met Magnus, een bijzonder, maar herkenbaar jongetje. Magnus kan niet slapen, ook ... »
 
 
 
 
 

Magnus en de kakado
Magnus en de kakado
Een hilarisch en herkenbaar verhaal over op het potje gaan Magnus blinkt van trots. Twee billen glimmen mee. Ze staren fier het water in van de GROTEWEECEE. »
 
 
 
 
 

Ruzie in Rome!
Ruzie in Rome!
<P>Fluffi is het zat. Zijn hok is te klein en te vies, en zijn baasje kijkt amper naar hem om. Op alweer een doodsaaie dag breekt Fluffi uit en ontmoet hij e... »
 
 
 
 
 

Kleine struis
Kleine struis
<p>Kleine Struis is niet zo stoer. Bang voor gevaar, stopt hij zijn kop in het zand. Maar is de savanne wel zo eng als hij denkt?</p><p><em>Kleine Struis</em... »
 
 
 
 
 

Magnus is ziek
Magnus is ziek
Een verrassend verhaal over een herkenbaar thema uit de leefwereld van jonge kinderen. 'Dag Magnus', lacht de dokter in zijn groene jas. 'We gaan eraan begi... »
 
 
 
 
 

De grote onderbroekenroof
De grote onderbroekenroof
Verhipjes, een boef zit met zijn tengels aan mijn slipjes.De baas van het Koninklijk Museum voor Onderbroeken is in zijn sas. Niet één museum trekt zoveel ... »
 
 
 
 
 

Groetjes uit Poesbekistan
Groetjes uit Poesbekistan
- Speels en warm verhaal over verdriet en rouw<br/>- Met een onvergetelijk grappige poes in de hoofdrol<br/>- Illustraties die spelen met donker en licht bre... »
 
 
 
 
 

Magnus en zijn superkat
Magnus en zijn superkat
Een hilarisch Magnusverhaal over een herkenbaar thema Een hilarisch en herkenbaar verhaal over een kleine pestkop, een hamster en een kat. Magnus houdt PYJAM... »
 
 
 
 
 

De meest eenzame walvis ter wereld
De meest eenzame walvis ter wereld
<p>Lilja woont in een vuurtoren, ze is de bewaker van het noorderlicht. Haar papa is vaak weg, dan doet hij onderzoek op zee. Na elke zeereis krijgt Lilja ee... »
 
 
 
 
 

Mist in mijn hoofd
Mist in mijn hoofd
Een meeslepende jeugdroman over de vriendschap tussen een jong meisje en een oude vrouw Het zomert voor iedereen, behalve voor Berte. Het leven gaat aan haar... »