Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Begraven beenderen
Begraven beenderen
Er wordt een lichaam gevonden dat flink is toegetakeld door wilde dieren. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt ingeschakeld om uit te vinden wat e... »
 
 
 
 
 

206 Botten
206 Botten
Totale duisternis. Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een kleine, donkere, ijskoude ruimte ligt. Haar handen en voet... »
 
 
 
 
 

Met duivels genoegen
Met duivels genoegen
Kathy Reichs, Met duivels genoegen<br/><br/>Als een loodgieter per ongeluk een keldermuur kapotslaat, doet hij daarachter een gruwelijke ontdekking. Forensis... »
 
 
 
 
 

Gebroken
Gebroken
'Doet denken aan Cornwell, maar Reichs is beter.' NRC Handelsblad
Temperance Brennan werkt met haar studenten op een eeuwenoude Indiaanse begraafplaats. Het ... »
 
 
 
 
 

Spinnenbotten
Spinnenbotten
Temperance Brennan wordt ingeroepen bij het onderzoek naar een verdrinking. Het lijkt erop dat het slachtoffer om het leven is gekomen bij een bizar seksspel... »
 
 
 
 
 

Deja Dead
Deja Dead
As forensic scientist Temperance Brennan works on the dismembered remains of a murder victim, she begins to suspect--despite the skepticism of local police--... »
 
 
 
 
 

Dodenreis
Dodenreis
Net buiten Charlotte, North Carolina, wordt langs de kant van de weg hetverbrijzelde lichaam van een tienermeisje gevonden. Bottenexpert Temperance 'Bones' B... »
 
 
 
 
 

Als de dood spreekt
Als de dood spreekt
Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan staatvoor een raadsel na het horen van een bandopnamevan de al drie jaar vermiste tiener Cora Teague. Met dehulp... »
 
 
 
 
 

Der Tod kommt wie gerufen
Der Tod kommt wie gerufen
Der Tod kommt wie gerufen »
 
 
 
 
 

Aanval
Aanval
Sinds Tory Brennan en haar vrienden Cooper hebben gered de ontvoerde jonge wolfshond die besmet raakte met een zeldzaam soort parvovirus zijn ze van gewo... »