Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Fahr zur Hölle
Fahr zur Hölle
 »
 
 
 
 
 

Bones voor altijd
Bones voor altijd
Een jonge vrouw die zich Amy Roberts noemt, wordt hevig bloedend opgenomen in een ziekenhuis in Montreal. Als geconstateerd wordt dat ze net een kind heeft g... »
 
 
 
 
 

Van vlees en bloed
Van vlees en bloed
Er wordt een lichaam gevonden naast een motorracebaan in het stadje Concord in North-Carolina, vlak voordat de tribune volstroomt met 200.000 fans van de mot... »
 
 
 
 
 

Als de dood spreekt
Als de dood spreekt
Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan staatvoor een raadsel na het horen van een bandopnamevan de al drie jaar vermiste tiener Cora Teague. Met dehulp... »
 
 
 
 
 

Die Knochenjägerin
Die Knochenjägerin
 »
 
 
 
 
 

Aanval
Aanval
Sinds Tory Brennan en haar vrienden Cooper hebben gered de ontvoerde jonge wolfshond die besmet raakte met een zeldzaam soort parvovirus zijn ze van gewo... »
 
 
 
 
 

206 Bones
206 Bones
A routine case turns sinister when Dr Temperance Brennan is accused of mishandling the autopsy of a missing heiress.... »
 
 
 
 
 

Monday Mourning
Monday Mourning
Three skeletons are found in the basement of a pizza parlour. The... »
 
 
 
 
 

Seizure
Seizure
A Virals Novel »
 
 
 
 
 

206 botten
206 botten
Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een heel kleine, heel donkere, heel koude ruimte ligt. Haar handen en voeten zijn... »