Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bekentenissen
Bekentenissen
Reed Brennan kwam naar de elitaire Easton Academy om een nieuw leven te beginnen. Haar droom leek uit te komen: ze woonde in het exclusieve Billings House, w... »
 
 
 
 
 

Rituelen
Rituelen
Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. Vorig jaar was slechts het begin… Re... »
 
 
 
 
 

Onkwetsbaar
Onkwetsbaar
Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van<br/>een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek.<br/>Slagen de Billings Girls erin ... »
 
 
 
 
 

Privilege
Privilege
De meeste meiden hebben veel over voor een leven vol luxe.Maar sommigen gaan wel heel ver...Ariana Osgood was een van de populairste meiden op de prestigieuz... »
 
 
 
 
 

Ominous
Ominous
Private Novels. »
 
 
 
 
 

Ex-Mas
Ex-Mas
A Christmas Love Hate Story »
 
 
 
 
 

Prinses Platzak
Prinses Platzak
Heerlijk romantische chicklit met een happy end.
Een prinses en een gewoon schoolmeisje lijken als twee druppels water op elkaar, maar verder kon het versch... »
 
 
 
 
 

Maximum Achievement
Maximum Achievement
Strategies and Skills That Will Unlock Your Hidden Powers to Succeed. Brian Tracy is one of the world's leading authorities on success and... »
 
 
 
 
 

Fake Boyfriend
Fake Boyfriend
Fake Boyfriend »
 
 
 
 
 

Tradities
Tradities
Het Billings House heeft een nieuwe voorzitter nodig, en wie kan dat beter zijn dan Reed Brennan, de ultieme Billings Girl? Als voorzitter heeft Reed opeens ... »