Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zomeromnibus (2005)
Zomeromnibus (2005)
In deze omnibus zijn vier complete romans van bekende auteurs van familieromans gebundeld. Een prachtige uitgave voor urenlang zomers leesplezier!

<b... »
 
 
 
 
 

Gouden Drieluik 1
Gouden Drieluik 1
Drie schitterende familieromans van Nederlands populairste auteurs ze gebundeld in deze GOUDEN DRIELUIK: Het gevoelige "Liefde verandert alles" van Gerda van... »
 
 
 
 
 

Schemeruur
Schemeruur
In ‘Schemeruur’ van Karin Peters komt Richelle niet terug van haar gebruikelijke rondje joggen. Haar familie wordt ongerust en schakelt de politie in. Pl... »
 
 
 
 
 

De dochters van Lucius
De dochters van Lucius
Karin Peters is de ongekroonde koningin van de familietragedies. Leugens, liefde, rivaliteit Peters schrijft er bewonderenswaardig soepel en meeslepend over... »
 
 
 
 
 

Nienkes nieuwe wereld
Nienkes nieuwe wereld
Als Nienkes moeder sterft, staat ze er op haar negentiende jaar alleen voor. Ze besluit naar Limburg te vertrekken, waar haar vaders beste vriend woont en vi... »
 
 
 
 
 

Soms zie je een wonder
Soms zie je een wonder
In ‘Soms zie je een wonder’ van Karin Peters is Michelle afgestudeerd als kinderpsychologe en is ze al een jaar op zoek naar een baan. Wanneer ze het thu... »