Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Veenbrand
Veenbrand
<p>Dwarsligger 675 is <em>Veenbrand </em>van Karin Fossum, de Noorse Queen of Crime, en won de Rivertonprijs voor beste Noorse misdaadroman.</p><p>In een car... »
 
 
 
 
 

Pakket Kijk niet achterom
Pakket Kijk niet achterom
Pakket met 5 exemplaren. »
 
 
 
 
 

Böser Wille
Böser Wille
 »
 
 
 
 
 

Black Seconds
Black Seconds
Ida Joner gets on her brandnew bike and sets off toward town. A goodnaturedhappy girl she is looking forward to her tenth birthday. Thirtyfive minutesafter I... »
 
 
 
 
 

Lotgenoten
Lotgenoten
<p>Deel 1 van de <em>Eddie Feber</em>-serie. Een nieuwe serie van de koningin van de Scandinavische crime</p><p>Broer en zus Aksel en Ellinor hebben een diep... »
 
 
 
 
 

Eva's oog
Eva's oog
Als de schilderes Eva Magnus en haar dochtertje Emma langs een rivier wandelen, ontdekken ze het dode lichaam van een man. Eva belooft Emma dat ze de politie... »
 
 
 
 
 

The Water's Edge
The Water's Edge
Amarried couple Reinhardt and Kristine Ris are out for a Sunday walk whenthey discover the body of a boy and see the figure of a man limping away. Theyalert ... »
 
 
 
 
 

Kijk niet achterom
Kijk niet achterom
Bij een afgelegen bosmeertje vindt de politie het dode lichaam van de vijftienjarige Annie Holland. Ze is volledig naakt, maar wel toegedekt met een windjack... »
 
 
 
 
 

De moord op Harriet Krohn
De moord op Harriet Krohn
De veertigjarige Charlo Torp zit diep in de problemen. Hij is al twee jaar werkloos, zijn vrouw is overleden, met zijn tienerdochter heeft hij weinig contact... »